You are currently viewing Ικανοποίηση σε μαθητές και καθηγητές με την ανακοίνωση των βάσεων

Ικανοποίηση σε μαθητές και καθηγητές με την ανακοίνωση των βάσεων

  • Post category:Νέα

Η ανακοίνωση των βάσεων σήμανε και το τέλος της αγωνίας χιλιάδων υποψηφίων ανά την Ελλάδα. Στην Ηλεία οι μαθητές του Πρότυπου Φροντιστηριακού Κέντρου Άνοδος, υποδέχθηκαν με ανακούφιση την ανακοίνωση των βάσεων.

Πολλοί εξ αυτών πέτυχαν την εισαγωγή τους στην σχολή που αποτέλεσε την πρώτη τους επιλογή, ή σε κάποια από τις πρώτες επιλογές, παρά τις διακυμάνσεις των βάσεων.

Οι μαθητές σε δηλώσεις τους δεν έκρυψαν την ικανοποιήσή τους και δήλωσαν έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη ζωή τους, τις σπουδές στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στα Πανεπιστήμια της χώρας.

Γεωργία Αυγερινοπούλου – 2ο ΓΕΛ Πύργου – 18550 μόρια Ιατρική Ιωαννίνων

Πέρασα στην δεύτερη επιλογή μου που είναι η Ιατρική Ιωαννίνων. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Περίμενα Ιατρική Πατρών, όμως ανέβηκαν οι βάσεις. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαι στην Ιατρική και θα ακολουθήσω το όνειρο μου μετά από δύο χρόνια. Ευχαριστώ τους γονείς μου, τους φίλους και φυσικά τους καθηγητές της Ανόδου που με στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια.

Νικολία Αγωγιάτη – 4ο ΓΕΛ Πύργου – 17850 μόρια Ψυχολογία Πάντειο

Κατάφερα να περάσω στην πρώτη μου επιλογή που ήταν η Ψυχολογία στην Πάντειο. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί κατάφερα να εισαχθώ στη σχολή που ήθελα όλα αυτά τα χρόνια. Το ίδιο και η οικογένεια μου. Θέλω πολύ να ευχαριστήσω το φροντιστήριο μου Άνοδος, το σχολείο μου το 4ο ΓΕΛ και τους γονείς μου. Οι βάσεις στην Ψυχολογία και τη Νομική ανέβηκαν πάρα πολύ. Εγώ είμαι στην 59η θέση.

Σοφία Λύκου 2ο ΓΕΛ Πύργου – 18675 μόρια Ψυχολογία Πάντειο

πέρασα στο τμήμα Ψυχολογίας στο Πάντειο, 4η στη σειρά. Ήταν η πρώτη μου επιλογή και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη, γιατί βλέπω πως οι κόποι μου ανταμείβονται. Ολοκληρώνεται η προσπάθεια αυτή στο κεφάλαιο των Πανελλαδικών. Να ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά τους γονείς μου, τους καθηγητές μου, από το σχολείο και το φροντιστήριο για τη συμβολή και τη βοήθεια τους και τώρα αρχίζουν τα ωραία. Προσδοκούσα ότι θα μπω στο συγκεκριμένο τμήμα και μάλιστα σε καλή σειρά, γιατί είχα γράψει αρκετά πιο πάνω από τις περσινές βάσεις.

Κωνσταντίνος Θανόπουλος – 1ο ΓΕΛ Πύργου – Πολιτικών Μηχανικών Πατρών

Ήταν ένας αγώνας που τα τελευταία τρία χρόνια συνέδραμαν και οι γονείς μου και οι καθηγητές μου καταλυτικά. Θέλω να ευχηθώ καλή σταδιοδρομία σε όλα τα τα παιδιά στις σχολές που πέρασαν. Το σημαντικότερο είναι να εκμεταλλευόμαστε παραγωγικά της αποτυχίες μας και να μην απογοητευόμαστε. Να συνεχίζουμε δυναμικά και αν κάτι δεν πάει καλά, να μην αλλάζουμε το στόχο, αλλά τον τρόπο με τον οποίο θα επιτευχθεί. Ήταν η πρώτη μου επιλογή, είχα σκεφτεί αρχικά το Μετσόβειο, αλλά επειδή δεν πέτυχα τα μόρια επέλεξα την Πάτρα.

Σπύρος Γεωργιάδης – 3ο ΓΕΛ Πύργου – 18800 μόρια

Περνάω στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων της ΑΣΟΕΕ. Ήταν η πρώτη μου επιλογή και πέρασα 6ος στο τμήμα. Στις βάσεις όσο τις είδα, είχαμε αυξήσεις έως και 1000 μόρια σε όλα τα πεδία. Θεωρώ ότι ανέβηκαν πάρα πολύ σε σχέση με πέρυσι…

Δημήτρης Τσαμπουρλής – 16330 μόρια

Προσπάθησα ξανά φέτος για τους στόχους μου και πέρασα στη σχολή Αστυφυλάκων. Είχα αρκετά μόρια διαφορά και ήμουν σίγουρος ότι είχα περάσει. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στους δικούς μου ανθρώπους και στο φροντιστήριο Άνοδος που με στήριξη άλλη μια χρονιά να πετύχω το στόχο μου.

Δείτε το video: